Ce faci cand ai mai multe pasiuni?

by - 3/01/2010

Raspunsul meu - incearca sa le acorzi tuturor timp si dedicatie in proportii egale :) Altfel, te trezesti intr-o buna zi ca nu mai ai inspiratie si te intrebi de ce s-au suparat muzele si nu iti mai coplesesc frumos mintea cu idei creative...

Cam asta incerc sa fac si eu. Iar de curand, am mai adaugat pe lista de pasiuni, una noua. Sau de fapt nu pot sa-i spun ca e chiar noua, pentru ca am mai jonglat cu ea si in trecut. Incercarile mele in Web-design au fost pe ici pe colo, prima data in facultate (dap, sunt de profesie inginer programator dar ma consider un artist in devenire :) ), apoi pe blogurile mele iar de cateva luni incoace mi-am pus amprenta si pe 'domeniile' altora.



Prin decembrie am inceput colaborarea cu draga prietena Teo, pasionata de fotografie si dornica sa-si prezinte lucrarile intr-un nou format. Astfel a aparut noul ei site, www.teo.tfm.ro iar eu va invit sa intrati si sa descoperiti lumea frumoasa a lui Teo.


Contributia mea a fost una minima: am pornit de la o tema existenta pentru platforma Wordpress si am mai 'cosmetizat-o' pe ici, pe colo, in functie de ideile lui Teo si posibilitatile tehnice :) La vremea respectiva mi s-a parut o aventura integrarea modulului YAPB, care este de mare folos la o tema pentru fotografie.

Dar poate cea mai mare provocare a fost si este colaborarea cu Violeta's Vintage Kitchen, unde mmm... Violeta face magie cu tot felul de ingrediente si combinatii si iti pune la incercare papilele gustative :)


Ei, aici pot spune ca am descoperit cat de puternica este platforma Wordpress. Am pornit de la zero, inspirata pe ici pe colo de idei, texturi, culori, fonturi iar pe parcurs am incercat sa gasesc o legatura intre sectiuni, elemente, mai cosmetizand unele parti. Mi-au fost de ajutor mai multe module foarte bine concepute, dintre care NextGen Gallery, Lightbox, Calendar.

Dar hai, prea multa descriere tehnica pe un blog destinat lucrurilor frumoase si creative. Dap, am adaugat si asta pe lista si cum spune Violeta, sunt o 'polivalenta' desi eu am indraznit sa o contrazic, pentru ca imi place sa ma consider multipasionata :)

Iar pentru ca primavara si-a facut curajul si a sosit, cel putin calendaristic, mi-am regasit inspiratia azi pentru pasiunea mea - fotografia:

You May Also Like

0 commentarii