De aici, cu drag

by - 9/02/2011

Huh, august a fost o lună fără umbrele zburătoare... Dap, au călătorit prin lume, dar cel mai mult au stat în Antwerp unde au avut şi ceva treabă, cu toată ploaia belgiană... Dar s-au întors ele un pic în Bucureşti şi să vedem dacă aici se vor simţi mai inspirate, şi la creat şi la gătit. Apropos de gătit, mi-a lipsit cuptorul, şi abia aştept să-l pun la treabă iar...


Un răsărit peste Antwerp, ce prevedea o zi cu soare, dar peste zi ploaia şi-a făcut spectacolul. La mic dejun, cereale cu iaurt şi miere, fructe şi un Earl Grey englezesc...


Plouă mult, iar prânzul uneori se prepară rapid şi se înfulecă la fel de rapid: branză de capră, roşii, ulei de măsline şi busuioc; urdă şi castraveciori muraţi; brie cu câteva alune. Şi hai repede cu o umbrelă la colindat străzile :)


Pe seară un joc de lumini la Cargo Zomerbar, iar la cină - spaghetti cu sos de roşii, busuioc şi mozzarella. Şi vinul roşu, da!


Iar când nu vrei să mai pierzi avionul, savurezi rapid o felie de tartă de cireşe (deh, din comerţ..), cateva de pepene galben şi un strop de cafea. Şi fugi!

Bine v-am regăsit :)

You May Also Like

0 commentarii