Bobul de mac, cel mai creativ şi minunat proiect

by - 9/16/2012

Ei, eu, subsemnata, de mână cu muzele mele, iar am lipsit o vreme de pe blog, aproape o vară întreagă chiar. O vară minunată ce ne-a făcut, mie şi lui menner Petersen, o surpriză frumoasă pe la începutul ei, un mic bob de mac, sau cum ne place nouă să-i spunem, deşi acum deja e mai mare, cam cât o roşie din aia, de ţară şi a trecut până acum prin multe faze, bob de susan, linte, fasole, afină, zmeură, căpşună, prună, nectarină, lămâie, avocado şi tot aşa :) Bine, nu s-a transformat el în toate aceste minunăţii de grădină, dar aşa îi compară "specialiştii" dimensiunea de creştere.


Vara mea începuse cu mare entuziasm culinar pe tărâmuri franceze, printre podgoriile din Burgundia, dar a durat, nici mai mult, nici mai puţin decât 2 săptămâni, când am aflat că port în mine bobul şi am decis să mă întorc la casa mea. Şi bine am făcut, pentru că a urmat o perioadă mai delicată, în care parcă tot ce scria în cărţi despre primul trimestru de sarcină, era făcut pentru mine. Am zăcut, am simţit rău, de aproape orice fel, nu am avut chef de nimic, nici inspiraţie, nici pofte, mă cam golisem, muzele mă părăsiseră, sau mie îmi place să cred că erau concentrate ele cu mare spor pe minunea mică... Bine mi-a fost că am pornit pe drumuri în vacanţa de acasă şi asta m-a mai deconcentrat de la feluritele stări... 


Dar lucrurile au revenit la normal de ceva vreme, m-am convins şi eu că e acolo de când a început să se manifeste delicat, deocamdată şi am zis că e moment bun să vă spunem şi vouă secretul bine păzit :) Iar bobul nu-i bobiţă şi-l aşteptăm cu mare drag şi nerăbdare pe la început de februarie şi sperăm să fie totul bine până atunci şi mai apoi. Iar până atunci eu încerc să mă bucur din plin de această perioadă minunată, în care trebuie să învăţăm şi facem multe şi variate...


Totodată sper ca muzele să-mi dea şi mie un ghiont de inspiraţie şi să ne reapucăm de treaba creativă aici pe blogul cu umbrele, pentru cei mai mari, dar şi pentru cei mici :)

You May Also Like

10 commentarii

  1. Felicitari, Vica! Si fie ca inspiratia si energia sa revina cat mai repede :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumim Lixa! deja parcă, parcă mi-am revenit. Ei, dar tu ştii mai bine şi mai multe cum e... poate să-ţi cer sfaturi :) Cum te simţi? Se bucură cei doi pitici de surioara mică ce-o să vină în curând? Poate ne mai revedem pe aici, prin zonă...

      Ștergere
  2. heei, felicitari! sa fie cuminte bobul de mac si sa se transforme intr-o floricica sau floricel minunat:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mulţumim Roxana :) e destul de cuminte el, eu mă aştept să fie chiar mai activ, dar presupun toate la timpul lor vor fi :)

      Ștergere
  3. Felicitari! Asta e o veste care iti aduce instant pe fata un zambet :)
    Sanatate va doresc! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Cititoarea anonima21 septembrie 2012 la 11:28

    Felicitari amandorura pentru demararea acestui proiect si sa va bucurati din plin de toate etapele lui! Imi plac foarte mult fotografiile voastre de viitori parinti :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumim, mulţumim cititoare dragă! Fotografiile le-am făcut într-o ultimă zi caldă de aici şi vedem, dacă mai prindem vreme bună, mai facem, ca să obişnuim bobul :)

      Ștergere